Rabu, 05 Maret 2014

Orang Sunda Galau

Orang Sunda Galau

tonk ceurik mun manggih tanjakan
dina tanjakan pasti aya pudunnan
tong bungah mun manggih pudunan
dna pudunan pasti manggih tanjakan........
.,.jadi maju trus lah hrup mah susah senang mah jalan keun we dulur dulur

hariwang tur salempang
jadi carita nu munggaran
jadi warta nu kungsi tepang

duh, baraya!
jodo pati bagja cilaka
geus aya anu Nulis na.
nyondong wanci anu pasti
teu bireuk deui..


posted by : obatdarahtinggi.co.id

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar